Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/04/2021 | 08:46 h
Notícies
previsio
 
 
18/04/2021 | 08:46 h

L'Ajuntament de Palafolls recolza el comerç local amb els nous rellotges de control horari d'estacionament

1 de desembre de 2020


Des de l'àrea de Promoció econòmica s'han realitzat rellotges d'estacionament per a les zones blaves amb limitació horària per tal d'incentivar el comerç local


L'àrea de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Palafolls ha editat nous rellotges d'estacionament, que s'utilitzen per indicar l'hora a les zones blaves amb limitació horària.

 

L'objectiu principal d'aquests rellotges és facilitar l'aparcament, i així reforçar el consum i les compres al municipi; en especial durant la campanya de Nadal i les rebaixes d'hivern. 

En aquest sentit, es recomana utilitzar aquests rellotges a les zones amb més nucli comercial, com són el voltant de l'església, la plaça Major i la plaça de les Valls d'Ax, entre d'altres. 

 

S'han editat un total de 500 rellotges, que es troben disponibles en 4 colors: verd, groc, rosa i lila. Els rellotges ja es poden recollir a les dependències de la Policia Local, i l'utilització d'aquests, en cap cas, altera el funcionament de la zona blava del municipi.

 

Amb aquesta campanya, i els lemes 'Palafolls, comerç de proximitat' i '#FemPalafolls', el consistori vol mostrar de nou el suport al teixit comercial del municipi, així com promocionar i incentivar a la ciutadania a fer costat al petit comerç local i de proximitat. Número de visites
280
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043