Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:24 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:24 h

Palafolls amb la Marató de TV3

11 de desembre de 2020


Des del municipi es duran a terme en les setmanes vinents diverses activitats, com ara un cricuit solidari o la venda de mascaretes de les entitats de Palafolls, per recaptar donacions per la Marató de TV3 d'enguany, destinada a la Covid-19


Des de diferents àmbits i sectors del municipi s'han organitzat activitats per recaptar donacions per la Marató de TV3 d'enguany. 

 

Circuit Solidari per la Marató


Des de la regidoria d'Esports s'ha volgut col·laborar en la Marató d'enguany tot i l'excepcionalitat actual, i en aquest sentit s'ha organitzat un circuit solidari adaptat a totes les mesures de seguretat. Es tracta d'un recorregut senyalitzat, d'uns 3 kms, per fer lliurement, sense avituallament ni assegurança personal.


La venda de dorsals (amb un donatiu de 3 €) tindrà lloc del mateix 15 i fins al 18 de desembre, davant la porta petita del Palauet, i les primeres 300 inscripcions tindran samarreta de regal.

El circuit es podrà realitzar del 15 al 27 de desembre, i amb el #LaMaratóPLF podeu compartir les vostres imatges del circuit solidari a les xarxes socials.

Consulteu el recorregut del circuit:

 

 

 

Mascaretes de les Entitats Palafollenques per la Marató

 

Més d'una desena d'entitats del poble s'han sumat a la iniciativa de la regidoria d'entitats per tal de poder fer un donatiu conjunt a la Marató d'enguany. Des de les entitats s'han realitzat mascaretes amb el lema 'EntitatsPLF', a un preu de 3€.

Cada entitat podrà vendre les mascaretes segons de la seva situació; en aquest sentit, durant aquests pròxims dies podreu trobar venda de mascaretes en parades habilitades al carrer, venda de mascaretes en comerços col·laboradors o als locals de les mateixes entitats, entre d'altres.

Podeu adreçar-vos a les entitats del poble per saber si disposen de Mascaretes de la Marató o bé posar-vos en contacte amb la regidoria d'entitats per ser informats de la iniciativa.Número de visites
1016
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043