Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/04/2024 | 16:43 h
previsio
 
 
18/04/2024 | 16:43 h

Disponible el calendari comercial del 2021

18 de gener de 2021


El calendari comercial d'enguany recull els horaris d'obertura i tancament dels establiments així com festius i períodes concrets de rebaixes


Un any més l’àrea de Promoció econòmica publica el nou calendari comercial d’enguany. Es tracta d’una eina especialment útil pels comerciants i serveis del municipi, ja que els permet conèixer els horaris d’obertura i tancament dels establiments, els dies festius i els períodes concrets de rebaixes, entre altres.


El calendari comercial sorgeix de les demandes fetes des del sector comercial i de serveis de Palafolls sobre la necessitat de disposar d’un mecanisme àgil per adaptar els horaris de les seves botigues i establiments a la normativa vigent, el calendari/Horaris es pot veure subjecte a les restriccions a causa de la COVID-19 així com a les peculiaritats de cada activitat comercial,  és per això molt important anar  consultant tota la informació actualitzada a la web de Generalitat: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/guia-horaris-comercials/  apartat guia pràctica horaris comercials.

Entre les dades que s’exposen al calendari hi ha també els períodes recomanats de rebaixes, en un moment en què ja no s’estableix un període concret per llei. La recomanació actual és fer rebaixes entre el 4 de gener i el 27 de febrer, en el cas de l’hivern, i entre el 29 de juny i el 31 d’agost en el cas de l’estiu.

Per més consultes: Àrea de Promoció econòmica Ajuntament de Palafolls.



Número de visites
1220
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43