Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:13 h
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:13 h

Èxit rotund a les primeres jornades d'orientació educativa, Forma't, a Palafolls

29 de març de 2021


Les primeres jornades Forma't van tenir lloc del 19 al 26 de març, i donen continuació al projecte de Vila Educadora.


El passat divendres 26 de març, van finalitzar les primeres jornades d'orientació educativa de Palafolls, el Forma't.

 

El Forma't ha estat fruit de la col·laboració de l'Ajuntament de Palafolls amb la Diputació de Barcelona i l'Institut Font del Ferro, amb l'objectiu principal de donar les eines necessàries als joves per avançar cap al seu futur. Les xerrades i activitats, però també anaven adreçades a la comunitat educativa i a pares i mares, entenent doncs que formen part d'aquest acompanyament.

 

Des del consistori es valora positivament el funcionament de les jornades; un pas més per a contribuir a què els joves de Palafolls puguin continuar construint el futur del municipi.

 

La regidora d'educació, Susanna Pla, valora positivament aquesta primera edició i afegeix: "sense la implicació de tots els agents que hi han col·laborat no hagués estat possible. El Forma't és un treball transversal entre moltes àrees de l'Ajuntament Educació, Ocupació, Joventut, Comunicació, Ràdio Palafolls, Cultura... Estem contents del resultat, i de ben segur que marcarà un precedent al municipi".

 

Les jornades són una eina més del projecte de vila educadora que es vol continuar construint a Palafolls. Podeu recuperar els vídeos de les xerrades en streaming al canal de YouTube de l'Ajuntament de Palafolls. Número de visites
398
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043