Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2022 | 15:11 h
previsio
 
 
09/12/2022 | 15:11 h

Les noves mesures de prevenció de la Covid-19 permeten reobrir equipaments municipals

26 d'abril de 2021


Des d’avui i fins el 2 de maig el PROCICAT ha dictat noves mesures de prevenció de la Covid-19, com l’aixecament del confinament comarcal


Davant la situació de crisi sanitària ocasionada per la pandèmia de la Covid-19 l'Ajuntament de Palafolls ha anat dictant resolucions encaminades a regular les mesures necessàries per evitar el contagi i, alhora, altres resolucions  destinades a contenir el brot epidèmic de la pandèmia de coronavirus.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls, amb la finalitat de garantir al màxim el compliment de les mesures previstes, i amb la finalitat de protegir la salut i la seguretat, va acordar el tancament d’equipaments municipals; que ara reobriran amb la flexibilització de les mesures. També s’han aplicat diverses mesures a destacar pel que fa els equipaments esportius. 

 

Destaquen els següents canvis:

 

Reobertura d’Equipaments Municipals

 

Des del 26 d’abril, i d’acord amb les noves mesures dictades pel PROCICAT, l’Ajuntament de Palafolls informa de la reobertura dels equipaments municipals Forroll, Masia Can Florenci i Local d’Entitats per tal que les entitats del municipi, puguin reprendre les seves activitats ordinàries autoritzades.

 

Aforament a equipaments esportius

 

Les instal·lacions i els equipaments esportius poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin les condicions d'aforament del 50% tant a l'aire lliure com en espais tancats.

 

Consulteu aquí la resta de modiciacions.Número de visites
502
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043