Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
16/06/2021 | 02:45 h
Notícies
previsio
 
 
16/06/2021 | 02:45 h

Ja disponible Vilelles, la revista de Patrimoni de Palafolls

6 de maig de 2021


La revista, on hi han participat fins a 8 autors, vol posar en relleu la importància del patrimoni palafollenc


El passat 24 d'abril es va presentar Vilelles, la revista de recerca i difusió del patrimoni de Palafolls. Aquesta revista, neix amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni històric, social, natural i cultural de Palafolls.

La presentació va realitzar-se emmarcada amb les activitats de Sant Jordi, i va tenir lloc al castell de Palafolls. Un escenari idíl·lic on tot fent un tast de vins de la mà de 'Glops d'Història' els diversos autors i autores que han participat van poder fer una pinzellada de tot allò que ens pot descobrir el patrimoni de Palafolls.

El regidor de Patrimoni i arxiu municipal, Aleix Freixa, apunta: "La investigació de la història local és fonamental per contextualitzar el patrimoni de cada poble. Aquest patrimoni és el llegat dels que ens han precedit garbellat pel temps. I tenim la responsabilitat de preservar aquest llegat per connectar el passat i el present amb el futur que construïm dia a dia".

Podeu aconseguir un exemplar de la revista o bé a la recepció de l'Ajuntament de Palafolls o bé a l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Consulteu també la revista Vilelles aquíNúmero de visites
224
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043