Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2022 | 01:44 h
previsio
 
 
09/12/2022 | 01:44 h

L'Ajuntament convida tothom a les activitats organitzades amb la reobertura de l'Skate Park

30 de juny de 2021


Bicicletades populars, tallers, activitats, circuits i exhibicions ompliran la jornada del dissabte 3 de juliol. Des de l'Ajuntament s'aposta per aquest espai com un punt de referència per als joves del poble


La remodelació de l'Skate Park ja és una realitat. Aquest cap de setmana reobrirà les portes amb moltes novetats, la més destacada l'estrena de la primera pista de Pump Track municipal de la comarca. La pista d'skate s'ha renovat, i també se n'incorpora una de mini futbol i bàsquet 3x3.

 

La inauguració oficial serà divendres, a les 18:30 h, i dissabte hi haurà totes les activitats:

 

A les 9:30 h: Bicicletada popular (primer torn) i posteriorment, a les 11h, el segon torn.

 

De 10h a 13h: Tallers, circuits i activitats per a petits i grans, de les diferents disciplines: Skate, scooter, longboard, surfskate, bici, BMX i patins (quad i roller).

Les activitats estan obertes a tothom, i es pot consultar tota la informació concreta de la jornada al portal específic del Sobre Rodes. El consistori crida tothom a què vingui amb el patinet, bicicleta o patins, i hi participi. Si no, allà també n'hi haurà.

 

Les inscripcions es faran des del portal municipal, o el mateix dia allà, 30 minuts abans de les activitats (en el cas de les bicicletades).

 

Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Palafolls, la regidora responsable, Sònia González, ha fet valdre que aquesta jornada és un punt de trobada entre de joves i esport. Cal recordar que al vespre davant del mateix recinte de l'Skate Park hi haurà el concurs Mosca, que organitza el local de joves de Can Batlle. Les regidories d'Esport i Joventut han treballat plegades i aposten per aquest espai com un nou punt de referència dels joves de Palafolls.Número de visites
585
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043