Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:39 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:39 h

Els Reis d’Orient anuncien que repetiran els tres campaments

28 de desembre de 2021


El proper dimecres 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a arribar a Palafolls per portar regals als més petits del nostre municipi.


Enguany Ses Majestats d’Orient tornaran a muntar 3 campaments reials per rebre les cartes dels nens i nenes de Palafolls. Repeteixen així la fórmula de l’any passat, amb un campament reial al centre, un altre a Sant Genís i també a Sant Lluís.

 

Davant la situació pandèmica actual els Reis d’Orient han preferit deixar les carrosses aparcades i no hi haurà rua pels carrers del municipi, sinó que arribaran directament als 3 campaments reials per rebre les visites dels infants.

 

Per poder-ho fer de forma ordenada i evitar aglomeracions, els infants que vulguin acostar-se als Reis i donar-los la carta, i fer-se una fotografia cal que reservin hora a entrades.palafolls.cat  per a qualsevol dels campaments previstos.

 

A Sant Genís, els Reis atendran als infants al local social de 16.30h a 17.30h, mentre que a Sant Lluís arribaran a les 18h i estaran a la plaça de la Fasola fins a quarts de 9 del vespre.

 

Al centre, Ses majestats arribaran a les 16h a la zona del Parc Viari (entre les dues escoles) i després aniran fins al Fòrum Palatiolo on recolliran cartes en el campament instal·lat en aquesta zona.

 

Ses Majestats ho han explicat a l’alcalde de Palafolls que ha visitat l’Orient per visitar als Reis i lliurar-los la clau que obre totes les cases dels palafollencs. Aquesta els permet entrar i deixar els regals la nit del 5 al 6 de gener.

 

Veieu la visita a Orient:

 

 

 

 Número de visites
1613
  • Reis Orient 2022
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043