Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:01 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:01 h

L’Oficina de Recaptació torna a l’horari normal a partir de dilluns

28 d'abril de 2022


Actualment aquesta oficina està situada als baixos de l'edifici de l'Ajuntament i atén presencialment dos dies a la setmana


Quan ara fa un any es reobria aquesta oficina de l’organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona dins l’edifici de l’Ajuntament ho va fer amb només dos dies d’atenció presencial arran de la crisi sanitària provocada per la COVID- 19.
La resta de la setmana, el servei funcionava amb normalitat a través de connexions remotes i amb la creació de més de 180 línies telefòniques per atendre les consultes i prestar assistència tributària als contribuents.
Ara que es posa fi a les mesures de prevenció sanitàries derivades de la pandèmia, la Diputació ha informat que a partir del proper dilluns, l’oficina de Palafolls recuperarà els horaris d’atenció presencial al públic d’abans de la pandèmia.
Això vol dir que obriran cada dia de dilluns a divendres de 8.30h a 14h.
L’Oficina de Recaptació és l’encarregada de recaptar els impostos municipals que l’Ajuntament hi té delegats, com ara l’IBI, el de circulació o les sancions locals de trànsit.
Ara farà un any que l’Oficina de Recaptació reobria a Palafolls després d’un any i mig sense aquest servei al municipi. Ara està situada en un espai propi als baixos de l’Ajuntament.Número de visites
287
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043