Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
29/01/2023 | 04:47 h
previsio
 
 
29/01/2023 | 04:47 h

La regidoria d'Esports presenta la primera Festa de l'Esport

12 de setembre de 2022


L'acte de reconeixement se celebrarà aquest dissabte 17 a la Plaça de Poppi


Aquest matí s'ha presentat, al Palauet, la primera Festa de l'Esport de Palafolls. Una gala que es durà a terme aquest proper dissabte 17 de setembre amb l'objectiu de reconèixer i posar en valor la tasca de tots els i les esportistes del municipi. L'acte serà a les 19.00 hores a la Plaça de Poppi.

 

La Festa de l'Esport era, des de fa temps, un dels objectius del nou Consell Municipal d'Esports de Palafolls. És la primera acció que promou aquest òrgan municipal, més tard del que s'hauria volgut pels endarreriments que ha comportat la pandèmia al llarg dels últims mesos.

 

La regidora d'Esports, Sònia González, explica que l'objectiu de l'acte "no és premiar únicament a un o una esportista, sinó posar en valor l'esforç i la tasca diària de les entitats esportives locals". "És una festa feta amb i per a les entitats", remarca.

 

cartells

 

Respecte al lliurament de premis, a l'acte hi haurà mencions honorífiques per part de cada entitat. Cada una ha presentat dues nominacions: una per reconèixer la implicació d'una persona amb la mateixa associació, i l'altra a nivell esportiu, per posar en valor el mèrit d'una persona o equip.

 

Paral·lelament, una petita comissió creada per l'ocasió ha rebut les candidatures d'esportistes palafollencs i palafollenques que no practiquen l'esport al municipi. D'entre totes les propostes rebudes, algunes es premiaran també aquest dissabte.Número de visites
497
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043