Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/11/2022 | 19:39 h
previsio
 
 
28/11/2022 | 19:39 h

Els treballs de reasfaltat a Les Ferreries i Santa Maria començaran el dimarts vinent

4 de novembre de 2022


El consistori continua amb el pla de reasfaltat actuant al camí l'Esperança i al carrer Xon Moner, a l'avinguda Ribera de la Burgada i als carrers Francesc Macià, Ramon Turró, Mas Pinell i Saló de Mas Pedrer


En el marc del projecte de reasfaltat del municipi, l'Ajuntament de Palafolls iniciarà els treballs a l'àmbit de Les Ferreries i Santa Maria el dimarts vinent. Durant dues setmanes, s'actuarà al camí l'Esperança i al carrer Xon Moner, on s'incorporaran alguns reductors de velocitat, a l'avinguda Ribera de la Burgada i als carrers Francesc Macià, Ramon Turró, Mas Pinell i Saló de Mas Pedrer. També es milloraran algunes de les cruïlles que creuen amb aquestes vies, tal com es dibuixa en els mapes adjunts.

 

Per ara i des del passat dijous, continuen les actuacions a Sant Lluís i a Mas Carbó. En aquest últim, s'hi estan duent a terme petites reparacions en el formigó de caràcter puntual. Un cop finalitzades, s'hi iniciaran els treballs de reasfaltat, principalment al camí del Castell. Paral·lelament, també s'actuarà a Mas Reixac.

 

Imatge_web (14).jpg

 

La magnitud del pla d'actuació

 

El regidor d'Obres, Serveis municipals i Via pública, Jordi Villaret, recorda que aquest és un projecte sense precedents al municipi, pel volum d'inversió i per la voluntat del consistori de pal·liar els problemes existents en l'estat dels carrers. Les actuacions són diverses i de diferent índole, amb la voluntat d'actuar en trams de carrers complets i tancant el cercle dels treballs realitzats anteriorment.

 

El projecte, vinculat al Pla general d'inversions, suposa una inversió superior als 600.000 euros, a través del qual s'actuarà pràcticament en tots els àmbits del municipi.Número de visites
167
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043