Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/07/2020 | 13:43 h
Notícies
previsio
 
 
04/07/2020 | 13:43 h

Curset gratuït per descobrir la natura de Palafolls

20 d'octubre de 2017


Quin és el clima del nostre poble? Quina orografia té? Quines són les principals espècies vegetals que tenim? I quins conreus?

El nostre municipi té una gran riquesa natural. Per tal de conèixer-la l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls ha organitzat un curset de 3 jornades en les que es podrà descobrir l’entorn natural de Palafolls.

D’aquesta manera, 3 dissabtes de novembre, es faran tastets amens, didàctics i participatius sobre la natura de Palafolls amb experts naturalistes, biòlegs i geòlegs.

 

El curs comença el dia 11 de novembre amb la introducció a la fauna que viu a Palafolls. El dissabte següent l'entorn físic centrarà l’atenció del curs. El dia 25 de novembre es parlarà de la vegetació present al nostre poble. 

 

El curs, que es va ajornar al mes de maig, es farà ara al novembre amb horari de matí, sempre de 9 del matí a 12 del migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

El curs de descoberta de la natura de Palafolls és gratuït, però cal inscripció prèvia. Les places són limitades i hi ha temps fins el proper dia 6 de novembre per apuntar-s’hi.

 

Els que assisteixin a 2 de les tres sessions ja tindran un diploma acreditatiu d'assistència.

 

Com apuntar-s'hi

 

Per correu electrònic:

Envieu les vostres dades personals i de contacte a: bassaivo@palafolls.cat

 

Per telèfon

Truqueu al telèfon de l'Ajuntament en horari d'bertura (de dilluns a divendres de 9 a 14h)-  93762 00 43Número de visites
1885
  • Bassa del Molí d'en puigvert
  • Curset de Natura
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043