Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:03 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:03 h

El Sant Jordi de Palafolls es viu al carrer i amb diverses activitats

20 d'abril de 2017


Aquest cap de setmana el nostre municipi celebra el St. Jordi. S’hi bolquen entitats, escoles i el propi consistori.

El divendres dia 21, i coincidint amb els 100 anys del naixement de Josep Palau i Fabre, els alumnes de l’IES de la Font del Ferro faran un recull poètic d’aquest autor català.

A la tarda l’escola Mas Prats farà activitats al seu centre però obertes a la població en general i amb la voluntat d’aconseguir diners pel viatge de final de curs pels alumnes de 6è.

 

A les 18h, l’AMPA de la Llar d’Infants Palafollets organitzen un espectacle infantil amb l’actuació del Rovell de l’Ou. Serà al gimnàs de l’escola Mas Prats. L'entrada costa 5€ pels socis de l'entitat i 8€ pels no socis.

 

Dissabte 22, la biblioteca organitza un taller de St Jordi per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Serà a càrrec de Montse Roig i cal inscripció prèvia.

Més tard, a les 11h i també a la Biblioteca, es farà la presentació del llibre “Obre la finestra”.

 

Ja diumenge, diada de St. Jordi, les parades de roses i llibres ompliran el nostre poble, sobretot el Fòrum Palatiolo. Hi vendran roses i llibres nombroses entitats, associacions i escoles locals.

 

Al migdia, el casal d’avis del centre acollirà un vermut musical amb l’actuació de la Coral Palatiolo de l’Escola de Música i Dansa.

Sant Jordi és una festa per viure-la al carrer, així que us convidem a gaudir-la als carrers de Palafolls.Número de visites
2078
  • Sant Jordi a Palafolls. Arxiu (Ràdio Palafolls)
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043