Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/09/2020 | 16:24 h
Notícies
previsio
 
 
27/09/2020 | 16:24 h

Dimarts comencen les preinscripcions per a la Llar d’Infants Municipal

28 d'abril de 2017


Un cop fetes les dues jornades de portes obertes aquesta setmana, per tal que els pares coneguin les instal·lacions i el programa educatiu, arriba ara el procés de preinscripció per a infants nascuts entre el 2015, 2016 i 2017.

Des del dimarts dia 2 i fins el dia 12 els pares interessats a inscriure el seu infant a l’escola bressol municipal, cal que s’acostin a la llar per lliurar el document de preinscripció. Caldrà fer-ho els matins de dilluns a divendres, de 9 a 13h, i els dimecres també a la tarda, de 15h a 17h.

A banda cal presentar un seguit de documentació com el DNI dels pares, el certificat de convivència i la targeta sanitària.

Un cop finalitzat el procés de preinscripció, s’iniciarà la valoració de les sol·licituds presentades cosa que determinarà les prioritats d’accés a les places disponibles.

 

Es puntuen diferents aspectes dels aspirants. Així per exemple el fet d’estar empadronat a Palafolls o tenir algun germà ja estudiant al centre, són els conceptes que més puntuen, tot i que hi ha d’altres factors que donen puntuació.

 

La llar d’Infants municipal té un centenar de places, però no totes elles estan disponibles, ja que hi ha infants que passen d’un curs a l’altre.

El curs de la Llar començarà a mitjans de setembre i des d’aquest any el centre tancarà un mes a l’estiu.

 

L’horari de la Llar d’Infants Palafollets és de 8 a 13h i de 15 a 17h. Dins d’aquest horari la inscripció inclou 5 hores a lliure disposició, però també es pot contractar a part hores d’acollida i el servei de menjador.

 

El preu  mensual de la llar d’infants de Palafolls és de 116.20€, tot i que hi ha reduccions de preu segons algunes especificacions, com ara famílies nombroses o germans al mateix centre.

 

Podeu obtenir més informació sobre el procés d’inscripció a la llar en aquest enllaç.

 

 

Calendari d'Inscripció a la Llar d'Infants de Palafolls


Calendari preinscripció llarNúmero de visites
1928
  • Patí llar d'infants
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043