Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/02/2021 | 02:49 h
Notícies
previsio
 
 
27/02/2021 | 02:49 h

Comencen les obres per millorar l’aparcament de la zona comercial de l’Av Pau Casals

2 de maig de 2017


Els treballs volen condicionar tot l’espai, que actualment és de sorra, que es pavimentarà i s’ordenarà per tal de crear una zona estable d’estacionament per a turismes.

Es tracta d’un estacionament situat al centre del nostre municipi i a tocar d’un dels principals eixos comercials de la nostra vila. Fins ara es permetia l’estacionament, però ara es vol dignificar l’espai i ordenar-lo per millorar el servi d’estacionament gratuït al centre.

En aquest sentit el projecte contempla un vial principal asfaltat que connectarà l’av Pau Casals amb el carrer de baix. D’aquest vial en sortiran 2 de secundaris i de grava que distribuiran els espais d’estacionament.

 

Hi haurà fins a 7 illetes destinades a l’estacionament de turismes que tindran una capacitat superior al centenar de vehicles.

Els treballs han començat avui i es calcula que l’aparcament hauria d’estar enllestit en un termini màxim de 2 mesos, pel que hauria d’estar acabat a principis de juliol.

 

Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa  Excavacions Bermúdez, tenen un pressupost  d’adjudicació de 43.422,01€ aportats per l’Ajuntament de Palafolls.

 

La fase d’enjardinament i de condicionament del vial de sorra que actualment connecta l’aparcament amb el carrer del mig es farà posteriorment, probablement passat l’estiu.

 

Mentre duren els treballs de millora d’aquest aparcament, l’estacionament de vehicles estarà prohibit, de fet avui ja s’ha barrat el pas de vehicles a l’espai per iniciar els treballs.Número de visites
1826
  • Inici de les obres
  • Distribució de l'espai un cop acabada l'actuació
  • Inici de les obres
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043