Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
16/10/2021 | 15:10 h
previsio
 
 
16/10/2021 | 15:10 h

Animació infantil, tallers, moda i Star Wars a la 2a Festa del Comerç de Palafolls

4 de maig de 2017


Aquest diumenge al matí l’ACEP (l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls) ha preparat la 2a Festa del Comerç de Palafolls que repeteix emplaçament a la plaça de les Valls d’Ax.

Durant tot el matí l’entitat que agrupa a molts dels comerços i empreses locals ha organitzat tot un seguit d’activitats que començaran a les 10.30h amb una animació Infantil a càrrec de Rah-mon Roma. Una hora més tard, el amants de Star Wars estan d’enhorabona, perquè Palafolls acollirà una desfilada de personatges d’aquesta coneguda saga.

 

A més, la festa del Comerç inclou la 3a desfilada de moda, complements, perruqueria i maquillatge de Palafolls on les botigues del nostre municipi s’uneixen per oferir una passarel·la de moda, amb tota classe de productes que es poden trobar a l’àmplia oferta comercial local.

 A més, durant tot el matí, alguns comerços hi participen activament oferint tallers i activitats pròpies. Així per exemple hi haurà controls sanitaris, tastets de fruita, tallers d’estètica o pre-revisions gratuïtes per a les ITV.

 

La festa del Comerç de Palafolls va néixer l’any passat i davant de l’èxit de convocatòria enguany es repeteix la fórmula.

Amb aquesta festa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafolls, es vol promocionar el teixit comercial del nostre municipi de forma lúdica i participativa.Número de visites
1907
  • 2a Festa del Comerç de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043