Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
07/07/2020 | 09:10 h
Notícies
previsio
 
 
07/07/2020 | 09:10 h

Comencen els treballs de manteniment de les franges perimetrals i de desbrossament

2 de juny de 2017


Aquesta setmana s’han començat a condicionar les 3 franges perimetrals que envolten les 3 grans urbanitzacions del nostre municipi.

Les franges perimetrals són elements de seguretat  de les urbanitzacions davant de possibles incendis forestals. Consisteixen en una franja de 25 metres que envolten les urbanitzacions i les separen dels espais boscosos. En aquests 25 metres d’amplada, es redueix el nombre d’arbres, es desbrossen de vegetació i es manté en condicions per tal que actuïn com a tallafocs en cas d’incendis forestals.

 

Les tres urbanitzacions  de Palafolls, Mas Carbó, Mas Reixach i Ciutat Jardí, compten amb aquesta franja des de fa anys, però periòdicament es fan les tasques de manteniments per tal que es conservin les condicions necessàries com a element de seguretat. Aquesta setmana han començat aquestes tasques.

 

A banda d’aquestes tasques a les franges perimetrals de les urbanitzacions, el consistori també actuarà en els propers dies en d’altres zones d’especial atenció.

 

Així es faran tasques de desbrossament en parcel·les properes a zones habitades del Centre, de St. Lluís, Mas Reixach i Sta. Maria. Per exemple a St. Lluís es farà una franja de protecció contra incendis a la part alta del barri o es desbrossarà la zona més propera a la N-II a Mas Reixach.

 

En aquests espais  propers a zones habitades, es tallaran arbres deixant fins a 6 metres entre soques i deixant 5 metres de distància entre els arbres i les cases.

 

L’empresa Serveis Salicrú de St. Cebrià de Vallalta és l’encarregada d’aquests treballs amb un cost d’adjudicació de 38.000€.

 

 

ZONA MAS REIXACH

Mas reixach

 

 

ZONA MAS CARBÓ

Mas carbo

 

ZONA CIUTAT JARDÍ

Ciutat jardi

 

ZONA SANT LLUÍS

St lluisNúmero de visites
1426
  • Franja perimetral a Mas Reixach
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043