Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/09/2020 | 16:20 h
Notícies
previsio
 
 
27/09/2020 | 16:20 h

Sant Lluís recupera la zona verda per a residents aquest proper estiu

9 de juny de 2017


Avui s’ha començat a repartir al barri els distintius de Resident. Amb aquest adhesiu, que s’ha de col·locar visiblement al vidre del cotxe i a la moto, es pot estacionar lliurement a qualsevol de les zones marcades de color verd al barri de St. Lluís entre el 15 de juny i el 15 de setembre.

Aquest adhesiu s’envia per correu als propietaris de vehicles del barri de Sant Lluís que estiguin al corrent de l’impost de circulació al nostre municipi.

També el poden aconseguir els qui tinguin un vehicle en rènting o empadronats a Palafolls que disposin de cotxe d’empresa.

 

Amb la zona verda de St. Lluís es vol garantir que els palafollencs tinguin preferència a l’hora d’estacionar al barri just en una època en què augmenten notablement els visitants a la zona.

 

Els espais verds, doncs, estan reservats només per a vehicles de palafollencs amb l’acreditació de “Resident”, mentre que els visitants podran estacionar en les zones blaves (amb les mateixes restriccions horàries que al centre) o a les zones lliures del barri.

 

Les autoritzacions extraordinàries i les incidències es gestionen des de la Policia Local de Palafolls. Per a aclariments o suggeriments podeu enviar un correu a plf.policia@palafolls.cat o al telèfon 93 765 76 00.

 

El distintiu és totalment nou, d’un disseny més difícil de falsificar i s’ha enviat per correu aquesta setmana.Número de visites
1895
  • Nova identificació de resident
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043