Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/05/2020 | 04:27 h
Notícies
previsio
 
 
27/05/2020 | 04:27 h

Un nou incendi a Sant Lluís crema 4500m2 de matolls

19 de juny de 2017El foc es va declarar poc abans de les 18.00h a tocar del camí de sorra de Can Jordà, al barri de St. Lluís. Els Bombers hi van desplaçar 4 dotacions dels parcs de Tordera, Pineda, Hostalric i Malgrat de Mar així com un helicòpter per tal de remullar les copes dels pins afectats per les flames.

La columna de fum era visible des de molts quilòmetres de distància i l’incendi va obligar a tallar la carretera d’accés a la Costa Brava en hora punta de retorn de vehicles cap a l’autopista.

De fet les flames van arribar a travessar la carretera, però els bombers van actuar amb rapidesa i van extingir les flames en poc més d’una hora.

 

Agents Rurals han determinat que l’inici del foc va ser a peu del camí rural, pel que tot sembla indicar que podria ser provocat.

 

Àrea de l´incendi d´ahir

 

De fet, els bombers primer van rebre l’avís d’un contenidor de paper que estava en flames a pocs metres del lloc de l’incendi. No és la primera vegada que es repeteix el patró d’un contenidor cremat i a continuació un petit incendi forestal al perímetre de St. Lluís.

 

Davant d’això, l’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana per tal d’estar alerta a qualsevol moviment o actuació incívica o negligent, perquè sigui notificada a la Policia Local de Palafolls (608740404).

Igualment el consistori recorda l’obligatorietat de mantenir les parcel·les netes i lliures d’escombraries i vegetació per evitar la propagació dels incendis forestals o de matolls.

 

Aquest any ja s’han declarat diferents petits incendis a la nostra població, a l’igual que l’estiu passat, pel que cal extremar les mesures de prevenció.

 

Si veieu foc o fum és important avisar el més aviat possible al 112 o a la Policia Local (608740404).Número de visites
1421
  • Incendi de St. Lluís
  • Incendi de St. Lluís
  • Incendi de St. Lluís
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043