Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/01/2020 | 15:17 h
Notícies
previsio
 
 
18/01/2020 | 15:17 h

Reunió de pares i mares del casal

28 de juny de 2017Demà dijous es farà la reunió de pares i mares dels participants al Casal Municipal d’Estiu de Palafolls  que començarà aquest proper mes de juliol.

A la reunió es donarà tota la informació necessària sobre el funcionament, les necessitats i el desenvolupament de l’activitat estival que enguany reunirà a 215 nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 13 anys.

La reunió començarà a les 17h a les instal·lacions de l’Escola Mas Prats, allà mateix on començarà el casal aquest proper dilluns.

La trobada servirà per conèixer la directora responsable del Casal d’Estiu d’enguany, que serà l’encarregada d’explicar tot el funcionament de l’activitat i de resoldre els dubtes que tinguin els pares i mares sobre activitats, necessitats, horaris, menjador, excursions, permisos, etc.

 

El Casal d'Estiu de Palafolls es farà els mesosde juliol i agost en torns de matí i/o tarda i ofereix  la  possibilitat  als  infants  de  passar‐ho  bé  durant  les  vacances  escolars  realitzant  activitats  de  lleure  de  dilluns  a  divendres,  en  el  seu  entorn  habitual,  proper  i  quotidià,  amb  activitats  engrescadores,  descobrint així el seu poble, fruit de tot allò que  els envolta i que sovint no es coneix prou.  Número de visites
1277
  • Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043