Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/05/2020 | 03:53 h
Notícies
previsio
 
 
27/05/2020 | 03:53 h

Aquest juliol els joves “s’activen” a Palafolls

28 de juny de 2017Com cada any l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls ha dissenyat una programació especial d’activitats dirigides especialment als joves de la nostra localitat.

Durant tot el mes, el Local Jove de Can Batlle estarà obert a les tardes (de 15.30h a 19.30h) i ha programat activitats, tallers, sortides, concerts i concursos pels joves de la nostra vila.

Tot aquest programa, que s’anomena “Activa’t” i que es farà al local jove de Can Batlle, és gratuït i no requereix inscripció prèvia, excepte les sortides.

 

L’Activa’t d’aquest any inclou tallers de teatre, gelats, fotografia o d’animació,  sortides al Water World, Port Aventura o per jugar a Paint Ball i també hi haurà karaoke, creps, torneig de Clash Royale o concurs de fotografies.

Per estar al dia del programa Activa’t, podeu seguir El Local Jove de Can Batlle a través del Facebook, Twitter o Instagram.

 

Amb aquesta oferta d’activitats l’Àrea de Joventut de Palafolls vol donar una possibilitat lúdica a aquells joves que queden fora del Casal d’Estiu i requereixen un programa més obert, amb activitats adaptades a la seva edat i necessitats i amb el suport de dinamitzadors juvenils.Número de visites
1494
  • Activa't 2017 per a joves de Palafolls
  • Programa d'activitats de l'Activa't
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043