Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/06/2021 | 02:40 h
Notícies
previsio
 
 
15/06/2021 | 02:40 h

Palafolls es “mulla” per l’esclerosi múltiple

7 de juliol de 2017


Aquest cap de setmana hi ha dues activitats per sensibilitzar sobre l’esclerosi múltiple al nostre municipi. La primera, demà dissabte al vespre (22h), la projecció de la pel·lícula “100 metros” protagonitzada per Dani Rovira, Karra Elejalde, David Verdaguer i Clara Segura i que va ser rodada en part a Calella. El film, que es projectarà a les 22h al Fòrum Palatiolo, explica la història real d’un pare de família que s’ha dedicat en cos i ànima a la feina fins que és diagnosticat d’esclerosi múltiple. Els pronòstics diuen que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres. L’home, però, decideix plantar cara a la malaltia i es proposa participar en un iroman que es celebra cada any a Calella.

 

A banda de la pel·lícula, diumenge el nostre municipi es suma a la campanya de sensibilització i de visualització sobre aquesta malaltia. Serà amb el  “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a la piscina municipal de Palafolls. A les 12h es farà una capbussada popular, amb fotografia inclosa, seguint la iniciativa que es farà arreu del país per posar de manifest l’existència d’aquesta malaltia que afecta al sistema nerviós central i que fa perdre les funcions de diferents parts del cos.

 

Aquesta serà la primera experiència de Palafolls amb el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, una iniciativa nascuda fa molts anys per tal de conscienciar sobre la malaltia.Número de visites
1933
  • Cartell de la pel·lícula "100 metros"
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043