Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/07/2020 | 08:08 h
Notícies
previsio
 
 
05/07/2020 | 08:08 h

Instal·len obstacles al polígon per evitar que els camions estacionin en espais no autoritzats

12 de juliol de 2017


L’Ajuntament de Palafolls ha instal·lat 26 barreres, conegudes com a New Yersey, a la zona d’estacionament del polígon de Mas Roquet, on habitualment estacionen desenes de camions i remolcs. Aquests obstacles, situats entre si a una distància de 6 metres permeten l’estacionament de turismes, però no de camions ni remolcs. Així es vol evitar que aquests vehicles aparquin en els espais on està expressament prohibit.

El consistori ha marcat amb els New Yersey un dels dos vorals del primer tram del polígon (a tocar de la carretera Nacional- II). Es tracta d’un tram en el què només es permet estacionar camions en un dels vorals, mentre que l’altre està destinat a turismes. Tot i això, els camions ocupen habitualment els dos vorals de la via, provocant situacions de risc per a la seguretat de la circulació en aquest tram d’accés al principal polígon industrial de Palafolls.

 

Amb els obstacles instal·lats es vol garantir l’aparcament a turismes en aquest espai (entre els New Yersey), però evitar que hi estacionin camions o remolcs. Això millorarà la visibilitat i la seguretat dels vehicles que circulen per aquest punt del nostre municipi.

 

Paral·lelament el consistori continua amb les immobilitzacions de remolcs i camions mal estacionats al polígon. Fa setmanes que la Policia Local de Palafolls multa i immobilitza a aquells vehicles que infringeixen la normativa al polígon industrial. En menys de 2 mesos s’han immobilitzat i multat més de mig centenar de camions.

 

El consistori espera que amb aquestes actuacions es pugui millorar la seguretat vial i la salubritat d’aquest espai industrial.Número de visites
1670
  • Els obstacles (New Yersey) instal·lats al polígon
  • Els obstacles (New Yersey) instal·lats al polígon
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043