Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/07/2020 | 22:56 h
Notícies
previsio
 
 
05/07/2020 | 22:56 h

Concurs de grups musicals de Palafolls per trobar els teloners de l’AlterFesta

19 de juliol de 2017


Fins aquest divendres és obert el termini per tal que els grups musicals de Palafolls  que vulguin participar en el concurs de bandes presentin la seva candidatura.

Aquest concurs servirà per triar els 3 grups musicals que faran de teloners els dies de l’AlterFesta (les barraques de Palafolls) de la Festa Major del nostre poble.

Les bandes han d’entregar una fitxa d’inscripció i adjuntar una fotocòpia del DNI de tots els components. S’han de lliurar en format físic tres temes gravats per poder entrar al concurs i la gravació pot ser en format àudio, vídeo.


Tots els grups que s’inscriguin al concurs, i compleixin els requisits, tocaran en un concert el proper dissabte 29 de juliol a Can Batlle que servirà per triar les 3 bandes guanyadores, que pujaran a l’escenari de l’AlterFesta les nits del 9, 9 i 10 de setembre.


Els 3 teloners es triaran a través de tres sistemes de votació: votació presencial el dia del concert (cada persona assistent al concert tindrà una butlleta); online (a través de les xarxes socials) i amb la votació de les entitats juvenils.


Trobareu tota la informació AQUÍNúmero de visites
1491
  • Logotip d'AlterFesta de l'any passat
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043