Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/10/2019 | 08:25 h
Notícies
previsio
 
 
14/10/2019 | 08:25 h

L’Ajuntament neteja rieres abans de l’inici del període de pluges

31 d'agost de 2017Aquests dies el consistori està arranjant alguns trams de rieres que passen pel nostre municipi per tal de tenir-les preparades abans de l’inici de la tardor i per tant, de l’inici de la temporada de pluges i tempestes.

Tot i no ser la seva competència (que recau a l’Agència Catalana de l’Aigua) l’Ajuntament de Palafolls destinarà més de 4.000€ en l’actuació en fins a 7 punts diferents. Es tracta de les zones considerades de risc en cas d’avingudes sobtades d’aigua.

 

El 2015, i gràcies a una ajuda del FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional Europeu), l’Ajuntament de Palafolls va encarregar un Projecte de Rieres en el que, entre d’altres, es van marcar els punts més conflictius en les diferents rieres que travessen la nostra vila.

 

Des de llavors el consistori inverteix esforços en mantenir nets aquests punts per evitar ensurts per culpa de la meteorologia.

 

En aquest sentit s’actuarà en uns 10.000m2 de diferents punts de la Riera de Reixach, la Riera d’en Jordà, la Riera de la Burgada, la Riera de Sant Genís i del Rec Viver.

 

Tot i que les neteges no garanteixen la seguretat total, el fet de mantenir nets aquests punts permet oferir més garanties de desguàs en cas de pluges intenses i tempestes per evitar inundacions.Número de visites
1179
  • Tram de riera netejat aquests dies
  • Tram de riera netejat aquests dies
  • Zona d'actuació a les rieres
  • Zona d'actuació a les rieres
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043