Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
12/11/2019 | 03:01 h
Notícies
previsio
 
 
12/11/2019 | 03:01 h

Acaba el Casal d’Estiu de Palafolls

31 d'agost de 2017La pluja ha acompanyat aquest dijous en l’últim dia del Casal Municipal d’Estiu de Palafolls. Uns 300 nens i nenes han gaudit de les diferents sortides, manualitats, tallers i activitats d’aigua que s’han programat en aquests mesos d’estiu. Totes les activitats, dirigides per monitors i monitores s’han adaptat segons les edats dels participants.

Com és habitual el mes de juliol ha estat el que més infants s’han apuntat al Casal, que enguany s’ha fet a les instal·lacions de l’Escola Mas Prats.

 

En aquests dos mesos d’activitats, el Casal ha presentat algunes novetats. Enguany tots els participants han tingut la seva samarreta fúcsia del casal d’estiu, per tal d’augmentar la seguretat i donar color a les sortides.

 

Justament aquest any s’han fet dues excursions fora del poble. La primera per anar a Santa Cristina amb vaixell i la segona per anar a banyar-se a les conegudes fonts de Santa Susanna.

 

Els infants també han anat a parcs aquàtics, han fet tota classe de manualitats, guerra d’aigua, jocs i cançons per passar-ho bé  mentre també s’educa en valors.

 

El Casal Municipal de Palafolls tancarà portes aquesta tarda i fins l’any que ve.

 Número de visites
1227
  • Casal d'Estiu de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043