Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2023 | 12:46 h
previsio
 
 
23/09/2023 | 12:46 h

Cap de setmana de Pre-#FestaMajor, amb permís del temps

1 de setembre de 2017


Tot i que oficialment la Festa Major començarà el proper dijous amb el musical de “El llibre de la selva” com a Pregó, aquest cap de setmana escalfem motors amb activitats per a tota la família.

Dissabte, si la meteorologia ho permet, serà el dia de la IX Trobada Gegantera de Palafolls. Al matí es faran els tallers per a la mainada al parc de Joaquim Ruyra . A la tarda, cap a les 18.30h, al Fòrum Palatiolo, es farà la plantada de gegants on hi seran en Guillem i la Guiomar de Palafolls i els gegantins de la nostra vila, però també gegants vinguts d’altres municipis.

S’esperen que arribin els gegants de Palau-Solità i Plegamans, Sant Cugat, Calonge, Gualba, Tordera, Cardedeu i d’Argelès Sur Mer (França).

 

Trobada Gegantera 2017

 

Amb tots els gegants vinguts a Palafolls, a les 19h començarà la cercavila des del Fòrum Palatiolo i recorrent gran part del centre del poble.

 

Ja al vespre, a quarts de deu, arriba el primer concert del Guaita de Festa Major. Bang Cultura! torna a programar concerts de música a la Glorieta del Doctor Torner, el primer aquest dissabte amb Ju, que presentarà el seu primer treball “El món es mou” i Roger Usart en format quartet amb “Songs from a Twisted Neck”.

 

 

 

L’endemà diumenge, de bon matí, hi haurà trobada de puntaires al Parc de Joaquim Ruyra. Els amants de les puntes de coixí es tornaran a reunir sota les moreres del parc per gaudir d’una esplèndida jornada compartint passió i coneixements.

 

Al migdia, a les 14h, es farà la botifarrada popular organitzada per la Penya Barcelonista Josep Sunyol de Palafolls.Número de visites
2157
  • En Guillem i la Guiomar de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43