Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/07/2020 | 14:20 h
Notícies
previsio
 
 
04/07/2020 | 14:20 h

Palafolls es suma a la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura

18 de setembre de 2017


Del 16 al 22 de setembre se celebra arreu de Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

 

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

 

A Palafolls aquesta semana de conscienciació es tradueix en dues activitats. La priemra va ser dissabte amb la celebració de la popular Milla Urbana amb desenes de participants i acabarà divendres quan el nostre municipi es sumarà al Dia Sense Cotxes. Ho farà restringint el pas de vehicles a motor en dos carrers del poble. En concret, i des de bon matí, es prohibirà circular al tram del carrer Major comprés entre l’esglèsia i la plaça Major i també a l’av Costa Brava entre carrer de Baix i Riera de la Burgada. Ja al vespre es tornarà a reobrir al trànsit.

 

No és la primera vegada que l’Ajuntament es suma a la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura i en els últims anys s’ha traduit amb activitats de cosncienciació com els camins a peu per anar a escola, tallers de mobilitat o una exposició de cartells elaborats per les escoles del nostre poble.Número de visites
1407
  • Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura 2017
  • Dia sense cotxes a Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043