Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/08/2020 | 14:07 h
Notícies
previsio
 
 
04/08/2020 | 14:07 h

Festa, una caminada, un taller i una visita a Carcassona al Cap de Setmana de la Gent Gran

27 de setembre de 2017


Amb un taller de teràpia canina, s’obrirà demà dijous el Cap de Setmana de la Gent Gran de Palafolls. És un taller adreçat als usuaris del Servei de Respir que començarà a les 10 del matí.

 

El primer acte obert a tothom serà ja divendres amb una caminada popular cap al Molí d’en Puigvert. Es sortirà a les 9.15h per arribar a l’hora d’esmorzar. Per participar a la caminada cal inscripció prèvia al mateix Casal de l’Avi del centre al preu d’1€, ja que inclou l’esmorzar.

Dissabte arriba l’excursió. Enguany es marxarà aviat al matí cap a Carcassona (França) per gaudir de l’esplèndida ciutat fortificada de l’època medieval.

 

La sortida només costa 16€ i inclou el dinar . De fet l’Ajuntament de Palafolls subvenciona el cost total del transport. El nombre de places previst (una 50a) s’ha vist ràpidament cobert i el consistori ha accedit a noliejar un segon autocar, que també és ple ja, així que la sortida comptarà amb més d’un centenar de participants.

 

El Cap de Setmana de la Gent Gran acabarà diumenge amb l’activitat més tradicional i emotiva. La festa i ball al Casal d’Avis  amb l’homenatge a les parelles que aquest any arriben als 50 anys de casats. A la festa hi haurà música amb el grup “So Màgic”, regals i bon ambient per tancar els actes amb bon sabor de boca.

 

Les parelles que enguany facin les seves noces d’or poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament per inscriure’s a l’homenatge.Número de visites
1462
  • Cap de Setmana de la Gent Gran 2017
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043