Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/11/2019 | 13:59 h
Notícies
previsio
 
 
13/11/2019 | 13:59 h

El Govern municipal fa públic un comunicat davant la situació política actual

26 d'octubre de 2017L’Alcalde i el govern municipal fa públic el següent comunicat en referència a la situació política actual. A continuació es pot llegir el text íntegre:

L’Alcalde i el Govern municipal de Palafolls manifesta el seu compromís amb els drets i les llibertats fonamentals de la ciutadania: la democràcia ha de garantir-ho i protegir així la convivència, valorant el pluralisme i la lliure expressió d’idees i d’opinions.

Al món municipal, el qual ens pertany directament, voldríem insistir en la necessitat que la vida política entre contraris ideològicament sigui presidida, més que mai, per la voluntat de servei als nostres ciutadans i alhora esdevenir un referent per mantenir el respecte, l’afecte i l’harmonia entre els palafollencs. 

No estem d’acord en l’aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola en aquests moments, però en mans del President de la Generalitat està, encara, la convocatòria d’eleccions autonòmiques de manera immediata, que pensem seria la millor sortida a la situació en la que ens hem ficat, entre uns i altres. Esperem que no ens defraudi.”

Palafolls, 26 d'octubre de 2017Número de visites
1722
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043