Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/06/2022 | 12:09 h
previsio
 
 
28/06/2022 | 12:09 h

La fibra òptica arriba a Sant Lluís

30 d'octubre de 2017


L'Ajuntament continua col·laborant en l'estesa de la fibra òptica als diferents nuclis d'habitants del nostre municipi gràcies a l'acord amb diferents companyies dels sector.

La darrera novetat és que ara la fibra òptica arribarà a Sant Lluís gràcies a l'entesa amb l'empresa MasMovil. Els tècnics i regidors de l'Ajuntament s'han reunit amb els responsables de l'empresa de telecomunicacions MasMovil, conformada per diferents companyies de telecomunicacions, i ha acordat que començarà a treballar en el desplegament de la fibra òptica a Sant Lluís per tal de proveir d'aquesta infraestructura als 2.000 habitants que hi resideixen.

Per aquest motiu aquesta setmana comercials de l'empresa MasMovil passaran al llarg de les properes setmanes pels domicilis d'aquesta zona del nostre municipi per tal de demanar la signatura del document que els autoritzi a passar el cable per les façanes dels edificis. La signatura d'aquest contracte només suposa la conformitat de treballar en el pas del cablejat dels habitatges en qüestió i en cap cas és un contracte de cap servei. Recordem que pel desplegament de la fibra òptica cal primer dur a terme la infraestructura del desplegament del cablejat i posteriorment és quan, un cop instal·lat al carrer i a les respectives façanes, el ciutadà pot decidir la seva contractació o no.

La fibra òptica és un dels sistemes de transmissió de dades que dinamitza el mercat de la banda ampla per a la transmissió de dades a través dels nostres dispositius mòbils o ordinadors. La instal·lació de la fibra òptica suposa la millora de la velocitat en descarregar i pujar continguts a Internet i per tant una millora del servei que es dóna al ciutadà.

Posteriorment a les feines de Sant Lluís, segons les converses amb els tècnics i regidors de l'Ajuntament, es durà a terme l'estesa per la resta de nuclis de població del nostre municipi.Número de visites
2792
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043