Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/09/2020 | 08:34 h
Notícies
previsio
 
 
28/09/2020 | 08:34 h

La campanya contra l'assetjament i les agressions de gènere #MeToo també fa acte de presència a Palafolls

2 de novembre de 2017


La sala d'exposicions de l'edifici MiD reflexiona sobre aquesta problemàtica i ho fa convidant a travessar un laberint d'ombres femenines que des del seu cor interpel·len als visitant amb frases com «el gènere està entre les orelles i no entre les cames», « el silencio estimula al verdugo», «alguna cosa faries, no?», «There is no denying that violence by men against women is a violation of human rights and must be punished as such», «the subject of sexual violence is shrouded in strict social taboos» o «pero le dijiste NO?», etc.

La campanya #MeToo fa setmanes que va començar i no para de sumar testimonis a les xarxes socials. La iniciativa ha sorgit arran de l'escàndol dels presumptes abusos sexuals i violacions del productor de Hollywood Harvey Weinsten i demana a les dones d'arreu del món i de totes les edats que denunciïn públicament l'assetjament i les agressions sexuals que han patit o pateixen.

La resposta a la crida posa en evidència la magnitud d'un problema endèmic que any rere any se li dóna veu i visibilitat el mes de novembre amb la commemoració del dia internacional contra la violència de genere el 25 de novembre.

L'exposició es podrà visitar a partir del dilluns 6 de novembre.Número de visites
1317
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043