Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
26/09/2022 | 15:04 h
previsio
 
 
26/09/2022 | 15:04 h

L'Ajuntament millora el servei de neteja viària amb més freqüència i vetllant pel compliment de la normativa de soroll local

7 de novembre de 2017


En uns dies es fa efectiva la signatura del nou contracte de servei per a la neteja viària del nostre municipi. El contracte atorgat a través del provés de licitació, és a dir, a través d'un procés pel qual el consistori va fer una petició d’ofertes a diversos proveïdors per adquirir el servei, contempla tot un seguit de millores.

Entre les millores del servei cal destacar l'augment substancial de la freqüència de neteja a les urbanitzacions de Mas Carbó, Mas Reixach i Ciutat Jardí. A les dues primeres, Mas Carbó i Mas Reixach, es passarà de fer la neteja un cop al mes a una freqüència setmanal. En el cas de Ciutat Jardí disposarà del servei de neteja amb caràcter mensual i no de dos cops l'any com fins ara.

Sant Genís i els diferents sectors industrials, gràcies al nou contracte, passaran a disposar del servei de neteja un cop per setmana o de caràcter quinzenal

Els nuclis d'habitants de Les Ferreries, Santa Maria o Sant Lluís mantindran el servei com fins ara acordat en tres cops per setmana.

L'altra millora que comporta aquesta signatura és la maquinària utilitzada per prestar el servei. En aquest sentit l'Ajuntament ha exigit en el plec de clàusules per a la licitació del servei complir amb l'ordenança de soroll actual donant resposta a les queixes que en aquest sentit s'havien fet arribar al consistori.

L’empresa guanyadora de la licitació ha estat la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Palafums i per tan la que a partir d'ara serà la responsable de la neteja de carrers, places, recollida de runa, així com també de la neteja de mobiliari urbà com bancs o fanals, i també la neteja de les pintades.

Altres punts on l’empresa també haurà d’actuar són la neteja dels espais públics on se celebrin festes i actes, així com la recollida d’animals morts, la neteja d’embornals, la retirada de runa i residus abandonats a la via pública, o el manteniment de vorals a través del desbrossament de la vegetació espontània que creix a la via pública, etc.Número de visites
1656
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043