Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/06/2022 | 10:31 h
previsio
 
 
28/06/2022 | 10:31 h

Palafolls acull la formació del Consell Comarcal destinat a promoure les competències personals en l'àmbit de l'autoempresa i dels projectes professionals

15 de novembre de 2017


L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament té previst acollir de nou el taller d'ocupabilitat per competències organitzat pel Consell Comarcal. Es tracta d'un taller que té com a objectiu millorar la ocupabilitat de les persones que hi participen a través del desenvolupament del seu capital competencial i la definició i execució del seu projecte professional i/o de vida.

Respecte a les edicions anteriors, aquest any cal destacar com a novetat que per a la realització del taller es farà ús d'una aplicació informàtica que facilitarà la presa de decisions. Es tracta d'una plataforma pròpia que permetrà a l'alumnat posicionar-se, definir objectius i preparar-se per autogestionar el seu propi projecte professional. A més, les persones que realitzin aquesta formació tindran des de que comencin fins a 6 mesos l'accés a aquest aplicatiu perquè puguin anar treballant la seva proposta.

El taller és totalment gratuït i tindrà lloc del 27 de novembre a l'1 de desembre de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h a les instal·lacions de l'escola municipal de música i dansa, edifici MiD. Algunes de les sessions es faran al Club de Feina del Punt d'Informació.

Els interessats en aquesta formació cal enviar un correu electrònic a ocupacio@palafolls.cat.Número de visites
1738
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043