Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
07/08/2022 | 17:30 h
previsio
 
 
07/08/2022 | 17:30 h

L'escola municipal de Música i Dansa porta la música a les escoles amb motiu de la celebració de Santa Cecília, la patrona de la música

21 de novembre de 2017


Amb motiu de la celebració de la patrona de la música, l'Escola municipal de Música i Dansa porta la cantata La comèdia del gall, cèlebre traducció de la cantata The Rooster Rag, de Michael Hurd, a les escoles del municipi de la mà dels alumnes que imparteixen l'extraescolar de cant .

Aquesta any els alumnes protagonistes ens cantaran la història de L'Espinguet, un gall jove i eixerit que té enamorades totes les gallines del corral. Tant bé es creu que canta, l'Espinguet, que vol fer carrera a Brodway en el món del musical! Però l'astuta guineu idearà un parany que gairebé li costarà la vida… Els personatges que duran el protagonisme de la iniciativa són en Pol Tornay, com a narrador; l'Arnau Sitjà, com a Espinguet; la Maria Ribes, la Naia Alba i la Daniela Mondelo totes elles fent del personatge de la gallina Rufina i la Ingrid Puertas que es posarà en la pell de la guineu. Tots ells aniran acompanyats per instruments de vent i de corda de la mà del professorat de l'escola.

Aquesta iniciativa s'emmarca des de fa anys en la voluntat de l'escola d'apropar la tasca que desenvolupa l'escola municipal en la promoció de les arts i especialment del cant.

Es tracta d'un acte tancat que tindrà lloc a dimecres 22 al matí a l'escola Les Ferreries i el divendres 24 al matí a l'escola Mas Prats.Número de visites
1553
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043