Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/01/2021 | 15:01 h
Notícies
previsio
 
 
17/01/2021 | 15:01 h

Es promou la participació ciutadana amb la voluntat de conèixer el parer del veïns sobre el projecte d'urbanització del c/Folch i Torres de Sant Lluís

30 de novembre de 2017


L'Ajuntament reurbanitzarà el c/Folch i Torres de Sant Lluís amb la voluntat d'uniformitzar en una plataforma única la calçada i les voreres, augmentar la zona per vianants, reordenar la zona d'estacionament que es veurà augmentada i donar cabuda a nou mobiliari urbà i petites zones de jardineria.

Actualment el c/Folch i Torres és un espai sense continuïtat en el tram comprès entre el c/Sant Lluís i el c/Sant Miquel, alhora que les voreres són poc transitables. Aquest és un dels punts forts del projecte atès que planteja voreres de més d'un metre d'ample.

Pel que fa als trams des del c/Sant Miquel a l'av/ del Mar, el c/Folch i Torres també s'uniformitzarà i destaca la millora del drenatge superficial.

Amb la publicació del projecte es vol donar compte de les millores, informar de les obres i conèixer el parer dels veïns sobre la proposta.

 

Els interessats en participar en la bústia de suggeriments «Participació ciutadana c/Folch i Torres» només cal seleccionin l'opció directe del la pàgina d'inici del web municipal o seleccionar a la dreta d'aquesta informació.Número de visites
1607
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043