Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/11/2022 | 23:07 h
previsio
 
 
30/11/2022 | 23:07 h

Fins el 4 de gener es poden fer aportacions a l'avantprojecte del reglament d'ús de les instal·lacions esportives municipals

9 de desembre de 2017


Des d'aquest dilluns 4 de desembre es pot consultar l'avantprojecte del reglament d'ús de les instal·lacions esportives amb l'objectiu que les entitats i els ciutadans puguin dir la seva abans de la seva aprovació definitiva.

El reglament té per objecte definir les normes d'ús, els drets i els deures dels usuaris i el funcionament dels equipaments esportius municipals. Tal com especifica l'avantprojecte, estan subjectes a aquest reglament el Palauet, les pistes poliesportives exteriors, el camp de futbol i la Figuerassa.

En els diferents capítols de l'avantprojecte es detalla els criteris d'autorització de la regidoria d'esports per l'ús de les instal·lacions, el règim sancionador previst en cas d'infreccions lleus i greus, els requeriments exigits als clubs esportius per desenvolupar les seves activitats en una instal·lació municipal, etc.

Igualment cada equipament compta en el reglament amb un apartat propi de consideracions de les instal·lacions que detalla la gestió, els horaris de l'any si és el cas, la indumetària i calçat exigit, les consideracions específiques del paviment si es dóna,etc.

Amb aquest avantprojecte de reglament es vols comptar amb unes normes d'ús que estableixin un criteri de cessió i vetllin per la conservació i bon estat dels equipaments i el seu material.

Les participacions i/o al·legacions a l'avantprojecte s'han de presentar per registre d'entrada a l'Ajuntament o a través del tràmit «Instància genèrica» del web municipal www.palafolls.cat amb certificat o DNI digital.Número de visites
1571
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043