Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2022 | 23:50 h
previsio
 
 
08/12/2022 | 23:50 h

El tradicional concert de Sant Esteve estrenarà repertori musical i comptarà amb la presentació i obsequi del llibre editat per aquestes festes de Nadal «Els sons del silenci»

24 de desembre de 2017


El 26 de desembre la Banda de Palafolls estrenarà part d'un nou repertori al tradicional concert de Sant Esteve. Com a les darreres edicions, el concert tindrà lloc a les 12 h al Casal d'Avis i l'acte servirà de teló de fons per presentar el llibre editat aquest Nadal pel consistori «Els Sons del silenci» de Laia Soler i Pla. Des de fa uns anys el llibre regal per les festes nadalenques es tracta de l'edició especial del treball de recerca guanyador de l'any en curs que s'adapta al gènere narratiu per esdevenir un llibre col·leccionable com a producte cultural local.

Pel que fa al concert aquest any la Banda de Palafolls aprofitarà la data per presentar noves peces musicals encara no presentades al públic. Concretament el repertori amb el que es farà les delícies del públic que s'apropi a l'acte aquest 26 de desembre conta de les següents peces:

 

ALSO SPRACH ZARATRUSTRA, A ORILLAS DEL DANUBIO AZUL, PACHELBELL’S CANON, NESSUM NORMA, CONCERTO D’AMORE, I WILL ALWAYS LOVE YOU, NEW YORK, NEW YORK, I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU, JESUCHRIST SUPERSTAR, MARCHA RADETZKY, NAVIDEÑAS i JINGLE BELLSNúmero de visites
1730
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043