Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2022 | 23:02 h
previsio
 
 
08/12/2022 | 23:02 h

L'Ajuntament concorre al programa complementari de Reforma i Millora d'Equipaments Locals de la Diputació de Barcelona amb cinc projectes

15 de gener de 2018


La Diputació de Barcelona està tramitant els projectes presentats pels consistoris de la província en el marc del Programa Complementari de Reforma i Millora d'Equipaments Locals en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. El programa consta en unes línies de suport al finançament d'obres i/o actuacions de reforma, millora i manteniment d'equipaments culturals, esportius i/o educatius.

Precisament des de la regidories d'Ensenyament, Urbanisme i Cultura s'ha concorregut a l'ajut per a la millora dels equipaments municipals del Teatre de Palafolls, la Biblioteca Enric Miralles, la llar d'infants, el camp de futbol Palastadium Lluís Moner i el Castell del nostre municipi.

Les diferents regidories implicades han treballat coordinadament en l'anàlisi de les mancances actuals dels equipaments propietat de l'Ajuntament i les accions subvencionables del programa: accessibilitat, eficiència energètica, seguretat, usabilitat, etc.

Cada línia subvencionable comptava amb un seguit de requisits i accions que han esdevingut prioritàries alhora de presentar els projectes i concorre a l'ajut, així han estat accions sol·licitades en el marc dels equipaments culturals: el pati de butaques i la sonorització i il·luminació del Teatre o la millora del mobiliari i de la climatització de la Biblioteca. En el cas dels equipaments educatius ha prevalgut la reforma del pati de la llar d'infants i en el cas dels equipaments singulars s'ha proposat la l'adequació de l'espai a nivell de seguretat i la  conservació del Castell de Palafolls. Pel que fa a la línia per a la millora dels equipaments esportius municipals s'ha presentat el projecte de millora de l'eficiència energètica del camp de futbol Palastadium Lluís Moner amb la instal·lació de plaques solars.

La resolució de l'atorgament dels ajuts tindrà lloc, aproximadament, a l'entorn del 15 d'abril i el programa està dotat amb 30 milions d'euros amb l'objectiu de contribuir al sosteniment de les despeses derivades de les obres i/o actuacions de reforma i millora dels equipaments locals en l'àmbit de la seguretat, l'accessibilitat i l'eficiència energètica.

Número de visites
1877
  • Teatre de Palafolls
  • Castell de Palafolls
  • Biblioteca Enric Miralles, interior
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043