Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/09/2022 | 06:38 h
previsio
 
 
30/09/2022 | 06:38 h

La Rua de Carnestoltes 2018 obre inscripcions i enguany tindrà lloc el diumenge 18 de febrer a les 12 h

17 de gener de 2018


El Carnestoltes de Palafolls és una festivitat organitzada per la Comissió de Reis i Carnestoltes i el Cafè de Palafolls amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Palafolls. Es tracta d'una festa de caràcter popular i festiva que vol defugir de qualsevol tipus de competitivitat. 

Com a novetat enguany hi ha un canvi de data i franja horària i la Rua tindrà lloc el diumenge 18 de febrer a les 12 h. Les entitats que promouen la festa volen veure veure l'acollida de la proposta per part del públic familiar i la resta de comparses participants, així com també incentivar la participació al lliurament dels trofeus commemoratius i la festa cloenda posterior. 

Els eixos bàsics de participació al Carnestoltes de Palafolls 2018 estan detallats a la normativa adjunta en la qual hi destaca que el termini per formalitzar la inscripció finalitza el dimecres 7 de febrer de 2018.  

La participació estarà limitada a un màxim de 10 carrosses i /o comparses amb el suport econòmic  de 150 euros (IVA inclòs). En el cas de carrosses i comparses que estiguin en llista d’espera i finalment no puguin rebre l’ajut assignat si volen podran participar igualment a la Rua sense aportació econòmica assignada.

Una vegada exhaurides les places o el termini es comunicarà per ordre d’inscripció i segons el barem especificat a les bases l’acceptació de la sol·licitud de cada entitat i/o comparsa a la festa. Igualment es procedirà a efectuar una llista d’espera si es dóna el cas. La gratificació que des de l'organització s'atorga a les colles per participar a la Rua és de 150 euros (IVA inclòs) per cada carrossa de 3 metres de llargada per 2 metres d’amplada, aproximadament. La gratificació també podrà ser atorgada a comparses sense carrossa amb un estil i una disfressa destacada i amb un mínim de 30 persones.

Com a novetat destacar que la gestió de sol·licitud de participació de la carrossa o comparsa es farà únicament de manera telemàtica a través del formulari específic per aquest servei i l'enllaç al qual trobareu a la dreta d'aquest informació.Número de visites
1842
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043