Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
26/09/2022 | 13:43 h
previsio
 
 
26/09/2022 | 13:43 h

El local jove de Can Batlle aposta per un servei d'aules de suport amb l'objectiu de promoure l'estudi entre els joves

21 de gener de 2018


Els dilluns i els dimecres de 16:30 a 17:30 h el local jove de Can Batlle ofereix un espai on fer els deures i els treballs, ja sigui sol o en grup, adreçat als alumnes de l'institut. Els dinamitzadors juvenils donen suport a les tasques educatives dels joves que ho necessitin. Una ajuda per motivar l'estudi entre els nostres joves que té com a objectiu promoure la racionalització del temps, la dedicació a les tasques diàries o setmanals manades des del centre, a l'aprenantatge de diferents mètodes de treball, etc. Els dinamitzadors juvenils ajuden a fer els deures, sense que aquestes estiguin pensades per ser aules de repàs.

D'altra banda, el local jove Can Batlle ha posat en marxa amb l'entrada del nou any noves propostes i activitats com el taller de maquillatge. Aquesta activitat, que des del desembre està oberta als joves del nostre municipi, està especialment pensada per atendre la demanda d'alumnes de 1r i 2n d’ESO i de moment està tenint molt bona acollida. Per aquest nou any també es continua oferint el taller de dibuix i el de fotografia. 

Paral·lelament als tallers que s'ofereixen segons la demanda dels joves, el local jove Can Batlle mensualment organitza tallers, presentacions, xerrades i/o concerts en acústic. Us emplacem a seguir els seus canals de comunicació propi a les xarxes socials. 

 Número de visites
1335
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043