Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
21/04/2021 | 06:11 h
Notícies
previsio
 
 
21/04/2021 | 06:11 h

Es reuneix el Consell escolar municipal per tal de valorar el curs escolar actual i treballar en les actuacions pel curs 2018/2019

23 de gener de 2018


A nivell municipal es compta amb el Consell escolar municipal el qual es tracta d'un òrgan de caràcter consultiu i de decisió en l'àmbit educatiu de Palafolls, l'objectiu del qual és consensuar accions entre tots els centres escolars del nostre municipi.

El Consell es reuneix tres cops l'any i en cadascuna de les trobades decideix i consensua temes com el calendari escolar del proper curs o les propostes de tallers i línies d'acció educatives de caràcter ciutadà.

Avui té lloc la primera trobada d'aquest any escolar i com a ordre del dia hi ha la valoració del curs actual i la proposta d'accions pel curs vinent. D'altra banda, també es posa sobre la taula la celebració del Carnestoltes escolar d'aquest proper mes de febrer.

El Consell escolar municipal està format per representants del professorats i dels pares de l'escola Mas Prats, Les Ferreries, la llar d'infants municipal Palafollets, la llar d'infants Disney, l'Escola d'Adults municipal i l'Escola municipal de Música i Dansa, a més d'haver-hi representació política de tots els grups presents al consistori.

 Número de visites
1228
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043