Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2023 | 14:27 h
previsio
 
 
23/09/2023 | 14:27 h

S'obren les inscripcions a la sisena edició del curs d'autoestima i assertivitat adreçat a dones programat amb motiu del 8 de març

1 de febrer de 2018


Des de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament es treballa anualment en la tasca de la promoció de la igualtat entre homes i dones i amb motiu del 8 de març es promou la visibilitat d'aquestes iniciatives amb l'organització d'un curs d'autoestima i assertivitat en el qual se buscar fomentar l'autoestima del sexe femení.

La dinàmica del curs consisteix en treballar de manera dinàmica des de l'acció de prendre consciència de qui som i el valor que ens donem a potenciar la confiança personal, identificant i eliminant les creences limitadores. De la mà de la pedagoga i experta en gestió emocional Teresa Puyol, les dones que participin al curs se les convidarà a descobrir estratègies per “mimar” el seu nen/a interior, alhora que aprendran a identificar les pròpies emocions i gestionar-les positivament.

El curs planteja les emocions com quelcom que hem conèixer i saber gestionar atès que formen part de les nostres reaccions i conductes humanes. L'objectiu de la proposta és precisament prendre consciència de les emocions bàsiques i saber-les expressar positiva i ecològicament.
En el curs s'identificarà quines són les emocions bàsiques: por, ràbia, tristesa i alegria i es coneixerà els aspectes positius i negatius de cada emoció, l’impacte de cadascuna en el cos físic i aprendrem tècniques, mètodes i estratègies, per gestionar-les.

A partir d'aquest 1 de febrer les interessades poden formalitzar la seva inscripció a través del formulari telemàtic habilitat al web municipal www.palafolls.cat i d'accés directe a través de l'apartat tràmits a la categoria de Serveis Socials.

Número de visites
1637
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43