Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:11 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:11 h

Ja es pot descarregar l'aplicatiu mòbil de l'Ajuntament "Viu Palafolls" que s'ha presentat oficialment aquest dimecres

21 de febrer de 2018


La voluntat del consistori és que l'aplicació mòbil «Viu Palafolls» sigui permeable i vagi evolucionant. Així, per tal de ser una eina àgil, s'adequaran els recursos a les estacions de l'any i a les campanyes informatives. Cal recordar que www.palafolls.cat continuarà sent el referent informatiu municipal.


Avui s'ha presentat l'aplicació mòbil de l'Ajuntament "Viu Palafolls" i ja es pot descarregar gratuïtament des de Google Play i App Store. 

L'encarregat de conduir la presentació ha estat el regidor de Noves Tecnologies, Josep M. Rueda. 

Rueda ha descatat que el consistori "vol aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies per acostar la informació a la gent i que no cal perdre de vista que els dispositius mòbils són una eina que utilitza tothom".

"Viu Palafolls" neix amb l'objectiu de ser una eina de comunicació directa entre el consistori i la ciutadania per tal de donar compte i resoldre diferents tipologies d'incidències que es poden donar al municipi alhora que vol posar a l'abast dels ciutadans/es la informació pública, l'agenda del municipi, les notícies d'última hora, així com alguns dels recursos més sol·licitats a nivell ciutadà com són la instància genèrica, el calendari fiscal, entre d'altres.

Es pot consultar la presentació oficial pública a través de l'enllaç facilitat a mà dreta d'aquesta informació. 

 Número de visites
1310
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043