Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 02:32 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 02:32 h

Palafolls s'adhereix al projecte per connectar les empreses amb els serveis de promoció econòmica local

28 de febrer de 2018


Aquest dijous 1 de març hi ha una reunió de tècnics de Promoció Econòmica municipal per desenvolupar aquest projecte i d'altres vinculats a l'ocupació i emprenedoria local


Els serveis de promoció econòmica locals i comarcal, entre ells el de Palafolls, a través de la Xarxa d'interacció empresarial del Maresme, engeguen un nou projecte per connectar les empreses de la comarca amb les administracions. La iniciativa, que es presentarà la propera primavera en una jornada adreçada a emprenedors/es i empresaris/es del Maresme vol facilitar l'accés del món empresarial als recursos públics.

La Xarxa d'interacció empresarial del Maresme integra els serveis de promoció econòmica dels 30 ajuntaments del Maresme i del Consell Comarcal i treballa en la recerca d'oportunitats econòmiques per reduir l'atur i posicionar el Maresme com a territori actiu en l'àmbit empresarial i comercial. 

El projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, es presentarà el proper mes d'abril i respon a les necessitats detectades tant en el Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic del Maresme (2015-2019) com en la "Diagnosi de l'estratègia d'interacció a l'empresa del Maresme". Els dos estudis coincideixen que els serveis locals de promoció econòmica poden assolir millors resultats treballant de forma transversal i col·laborativa amb el sector empresarial privat.

En aquest sentit, des de la Xarxa d'Interacció Empresarial es treballaran tres àmbits: l'ocupació, l'emprenedoria i l'empresa.

En matèria d'ocupació, els SLO (Serveis Locals d'Ocupació) volen que les emrpeses els visibilitzin com a primer punt de referència en la contractació de persones. La connexió pública-privada generarà noves oportunitats de negoci i, en conseqüència, més activitat econòmica als municipis.

Pel que fa a l'emprenedoria, es vol fomentar l'esperit emprenedor a tota la comarca facilitant la creació de nous negocis.

Quant a l'empresa, la Xarxa porta a terme iniciatives per conèixer les necessitats de les empreses del territori i treballa per oferir serveis ajustats a les seves necessitats.Número de visites
1563
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043