Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2023 | 13:10 h
previsio
 
 
23/09/2023 | 13:10 h

Alumnat de dansa contemporània de l'Escola municipal de Música i Dansa presents al concurs Nacional de Dansa Anaprode

10 de març de 2018


L'edició de 2017 va premiar la proposta de flamenc de l'escola municipal que va obtenir el màxim guardó en el seu estil


Set alumnes de la disciplina de dansa contemporània es donen cita aquest cap de setmana a Mollerussa per presentar les seves propostes de ball en el marc del Concurs Nacional de Dansa pel Suport i la Promoció de la Dansa. Es tracta de l'eliminatòria que ha de donar accés a la competició final que acollirà la ciutat de Tarragona el mes de maig.

Dins el concurs s'hi poden representar des de l'estil de dansa clàssica, a dansa jazz, Hip HOp, Flamenc o Fusió, entre altres. L'escola municipal concretament comptarà amb una representació em forma de duet a càrrec de Clàudia Vallès i Inès Méndez, en grup de tres integrat per les alumnes Mariona Anaya, Carla Jiménez i Jana Casadevall i en masculí individual a càrrec d'Hugo Ruíz.

El concurs Nacional de Dansa Anaprode es tracta d'un certamen de nivell estatal que rep el suport de la Confederació Nacional de Dansa de França i on només s'hi poden presentar ballarins de 8 a 25 anys en representació d'escoles o professors titulats. El certamen té com a objecte principal la difusió, exhibició i promoció de la dansa a arreu.Número de visites
1335
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43