Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
30/11/2022 | 22:53 h
previsio
 
 
30/11/2022 | 22:53 h

Jana Casadevall, Mariona Anaya i Carla Jiménez de l'Escola Municipal de Música i Dansa obtenen el primer premi a la final d'àmbit català del concurs estatal de Dansa Anaprode

13 de març de 2018


Aquest resultat arriba al mateix temps que aquest dissabte 17 de març alumnes que formen part de la Cobla Palafolls participaran a la segona edició de les Jornades d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC) que se celebraran a la seu de l’ESMUC.

Aquest cap de setmana Mollerussa ha acollit la final classificatòria d’àmbit català del concurs Nacional d'Anaprode on hi van participar 41 escoles i 736 alumnes. A banda del primer premi a la Categoria 1 (entre 10 i 12 anys), amb una coreografia inspirada en “Bird of free” del trio format per Jana Casadevall, Mariona Anaya i Carla Jiménez, Hugo Ruiz va quedar segon classificat a la Categoria Preparatori (de 8 a 10 anys) amb un “solo” inspirat en la melodia “Say something”. Pel que fa al duo format per Clàudia Vallès i Inés Méndez van ser terceres a la Categoria 2 (de 12 a 14 anys) amb una coreo sobre “A thousand years”. En aquest edició de 2017 han estat sis els alumnes que han representat la secció de dansa de l'escola municipal, tots ells en les categories de Dansa Contemporània/Fusió. El concurs de Dansa Anaprode es tracta d'un certamen de nivell estatal que rep el suport de la Confederació Nacional de Dansa de França i on només s'hi poden presentar ballarins de 8 a 25 anys en representació d'escoles o professors titulats. La final estatal tindrà lloc del 4 al 6 de maig a Tarragona.

Paral·lelamant, la formació de la Cobla Palafolls de l'escola municipal de Música i Dansa, estarà representada aquest dissabte a les Jornades d'Estudi dels Instruments de Cobla (JEIC). Concretament, al llarg del dia alguns dels seus integrants prendran part als diversos tallers i classes magistrals que s’hi impartiran i a partir de les 19.30 h s’integraran a la formació que interpretarà el concert final. Recordem que actualment, Palafolls és una de les quatre úniques escoles de cobla de Catalunya.

 Número de visites
1474
  • Representació EMMID concurs estatal ANAPRODE eidició 2018
  • Representació EMMID concurs estatal ANAPRODE eidició 2018
  • Representació EMMID concurs estatal ANAPRODE eidició 2018
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043