Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/11/2019 | 02:06 h
Notícies
previsio
 
 
17/11/2019 | 02:06 h

Amb el programa «Palafolls de les rieres», el consistori promou el coneixement del l'entorn a les escoles

20 de març de 2018L'Àrea de Medi ambient de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha elaborat el programa pedagògic de descoberta de l'entorn «Palafolls de les rieres» dirigit especialment als alumnes de 5è de primària de les escoles de la nostra població.

En aquest sentit, el tècnic de l'àrea, conjuntament amb els mestres de cinquè de l'escola Les Ferreries, i la participació d'un educador ambiental, han redactat un dossier per l'alumnat i pels mestres tractant com era Palafolls des de l'època íbera, a la medieval i fins arribar a l'actual. Un camí històric en el qual s'ha considerat com ha anat evolucionat el territori mitjançant la visualització de com s'han modificat els boscos i en especial els boscos de ribera que es trobaven a les rieres del nostre entorn i de la Tordera.

Aquesta experiència té com a objectiu permetre que passat la festivitat de setmana santa es pugui fer una sortida didàctica per tots els alumnes de cinquè de les Ferreries i poder conèixer de primera mà el «Palafolls de les Rieres». La proposta és arribar fins al Castell de Palafolls tot coneixent el territori des de la proximitat, així com aprendre les principals espècies animals i vegetals, les comunitats que formen i la interrelació amb els humans i amb especial atenció a les rieres, des del vessant d'ecosistema, com des del vessant hidrològic.Número de visites
660
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043