Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/10/2023 | 13:21 h
previsio
 
 
04/10/2023 | 13:21 h

Fins a 30 incidències gestionades des de l'aplicatiu mòbil de l'Ajuntament ViuPLF

23 de març de 2018


En poc més d'un mes que funciona l'aplicació gratuïta de l'Ajuntament Viu Palafolls - ViuPLF ha gestionat fins a 30 incidències ciutadanes que ja han estat finalitzades o la seva gestió està en curs.

De les incidències fins a dia d'avui comunicades des d'aquest nou canal de comunicació amb l'Ajuntament, un 31 % són incidències en relació en l'enllumenat a la via pública, un 21 % són per desperfectes en carrers i voreres, un 14 % és tant pel que fa a incidències en la mobilitat i un 7% en relació a escombraries i neteja viària.

Pel que fa a al gestió de les incidències cal diferenciar que algunes d'elles són més rapides de resoldre un cor rebut l'avís del ciutadà, mentre que d'altres requereixen de diferents departaments i/o sol·licituds de serveis.

A dia d'avui ja s'han superat les 250 descàrregues entre la plataforma IOS i Android.

ViuPLF també compta amb el servei d'informació de notícies, agenda i la gestió dels tràmits més sol·licitats pel ciutadà. D'altra banda, també compta amb notificacions push per comunicar talls de carrers o a afectacions als serveis municipals, així com terminis i altres informacions de relleu.

Viu Palafolls és una aplicació gratuïta que es pot descarregar per Google Play i App StoreNúmero de visites
1325
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43