Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/03/2023 | 10:26 h
previsio
 
 
20/03/2023 | 10:26 h

La Festa Petita centra les seves activitats la tarda i nit del dissabte 30 de març

30 de març de 2018


El gruix d'activitats va a càrrec de la Colla de Diables, Diablesfolls


Com és tradicional la Festa Petita de la nostra població arriba el cap de setmana de Setmana Santa i enguany ho fa amb una programació concentrada el dissabte 30 de març. Els actes començaran el mateix dissabte a les 18.30 h al Fòrum Palatiolo amb l'ESPECTACLE VIU LA MÀGIA a càrrec de David el Mag. 

David el Mag amb aquest espectacle et farà viure la màgia com mai abans l'havies viscut!!. Aparicions i desaparicions de coloms sorprenents, cadires que es tornen boges i.... moltes sorpreses més!! Un espectacle que no perd l'essència de la màgi i es manté igual de familiar, proper i dinàmic. Més tarda els actes aniran a càrrec de Diablesfolls i a les 21 h al Fòrum Palatiolo es donarà el tret de sortida a la TABALADA que pujarà a bon ritme la gent pel c/Francesc Macià fins l'era del c/ Joaquim Ruhí - c/ de Dalt per escoltar els VERSOTS d'enguany. Tot seguit hi haurà CORREFOC a càrrec de Diablesfolls i les colles amigues convidades. I per finalitzar el dia, a partir de les 22.30 h a la Plaça de Poppi CONCERT de versions i "bon rotllo" a càrrec del grup Mala Vida. Hi haurà servei de barra i molt més!

Els actes finalitzaran el diumenge 1 d'abril a les 12 h al Fòrum Palatiolo amb sardanes a càrrec de la COBLA PALAFOLLS.Número de visites
1554
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43